TroostVanger RodeDraadSpiraal

De TroostVanger bestaat uit 66 unieke kussentjes die samen een geheel vormen. Verbonden met elkaar, maar ieder uniek. De TroostVanger is bedoeld om ergens op te hangen waar Troost erg welkom is. Bijvoorbeeld in een ziekenhuis, een revalidatiecentrum, een hospice, een psychologiepraktijk, traumacentrum, meditatieruimte…

De TroostVanger kan als Kunstproject als geheel dienen voor Troost of de TroostKussentjes kunnen ‘uitgedeeld’ worden en gebruikt worden om tranen op te vangen, tegen het hart aan te drukken of in de handen te houden. Met een kussentje geef je jezelf Troost of geef je Troost aan een ander.

De Rode Draad in iemands leven is een uniek Pad, waarin missie, lot, vrije keuze en patronen zichtbaar worden.

De Spiraal is een symbool en staat voor de weg naar binnen (reflectie) en de weg naar buiten (actie, manifestatie).

Het kussentje is gemaakt van zachte eco flanelstof en gevuld met 100% schapenwol van Nederlandse schapen (zelf gewassen en gekaard) en een beetje lavendel, want dat werkt kalmerend en ruikt lekker.

Interesse of weet je een geschikte plek? Neem contact met me op! Ook als je vragen hebt over dit concept. Er is namelijk van alles mogelijk wat betreft thema’s, hoeveelheid kussentjes, symboliek, kleur e.d. Hartelijk dank!

error: Content is protected !!